Language

Pau Casals, 2. Bellreguard (Valencia)

96 280 58 74

Language

Els aliments

ELS ALIMENTS

Gran varietat de productes de primera qualitat.

CARNS

Carn, peix, ous, embotits, pato…

APORTACIONS NUTRITIVES: Proteïnes animals d’alt valor biològic, Ferro, Fòsfor, vitamines del grup B, sobretot Niacina i B12.

Representa el 10% de tota la ingesta (2 raciones/día).

VEGETALS

Verdures, Hortalisses i fruites

APORTACIONS NUTRITIVES: Fibra, vitamina C, Magnesi, àcid fòlic.

Representa el 10% de tota la ingesta (4 racions/día, una de crus, una altra de cuinats i dos de fruita) .

LACTIS

Llet, yughourt, formatges

APORTACIONS NUTRITIVES: Proteïnes d’alt valor biològic. Calci, vitamines A, D i del grup B (B2 i B12).

Representa el 20% de tota la ingesta (2 raciones/día).

CEREALS I FÈCULES

Pa, arròs, dacsa, blat i derivats (pasta, brioxeria, galletes), creïlles, llegum seca (cigrons, fesols i llentilles), faves i pésols.

APORTACIONS NUTRITIVES:Sucres d’absorció lenta (molt energètics) . Proteïnes vegetals. Si són integrals aporten a més fibra i vitamines del grup B (excepte B12).

Representa el 20% de tota la ingesta (2 racions principals, a banda de les racions de pa i brioxeria).

[ssba-buttons]